Slide background

Fontein Hoevelaken

Specialist in installatietechniek.
Uw partner voor service en onderhoud.

Slide background

Fontein Hoevelaken

Uiterst ervaren loodgieters bij u in de buurt.
Ook voor reparaties en renovaties.

Slide background

Fontein Hoevelaken

Dé droom badkamer die u altijd al wilde hebben.
Deskundig geïnstalleerd, volledig naar uw wens!

Installatiebedrijf Amersfoort

Alle voorkomende installatiewerkzaamheden

Als u op zoek met naar een ervaren installatiebedrijf in Amersfoort, dan komt u al snel uit bij Fontein Hoevelaken. Wij hebben de middelen in huis om nieuwe installaties op een vakkundige wijze te leveren en installeren. Ons installatiebedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in het oude loodgietersvak, maar kunnen u ook optimaal van dienst zijn bij het aanleggen van leidingen, het aanbrengen van dakbedekking en het renoveren van een badkamer. Samengevat zijn wij uw ideale partner bij alle voorkomende installatiewerkzaamheden bij u in Amersfoort.

Installatiebedrijf Amersfoort

Hoogwaardige service

Wij maken veel gebruik van traditionele materialen zoals lood, koper en zink. Naast traditionele materialen maken wij bovendien gebruik van innoverende technieken en materialen, zodat wij een hoogwaardige service kunnen bieden. Dat betekent dat wij als professioneel installatiebedrijf te allen tijde de kwaliteit waarborgen die voor onze klanten wenselijk is.

Langdurig een optimaal comfort

Naast het leveren en installeren van nieuwe materialen kunt u ons installatiebedrijf uiteraard ook inschakelen voor het onderhouden en repareren van al uw installaties en systemen.

Als u er voor kiest om het onderhoud in Amersfoort aan onze professionals uit te besteden, bent u voor een lange tijd verzekerd van een optimaal comfort.

Doordat zowel bedrijven als particulieren onmiddellijk kun rekenen op onze diensten, zijn wij in staat om u snel weer het wenselijke comfort te bieden in het geval van een storing.

Profiteer 24/7 van onze snelle service

Bij ons installatiebedrijf kunt u 24 uur per dag profiteren van een snelle service bij een storing aan uw installatie in Amersfoort. Dit kan overigens alleen als u bij een speciaal onderhoudsabonnement afsluit. Hiermee profiteert u niet alleen van een snelle service bij storingen, maar tevens van regelmatig onderhoud aan uw installaties, waardoor u de energiekosten reduceert en er voor zorgt dat de installatie langer mee gaat. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen waar ons installatiebedrijf in Amersfoort voor kan zorgen. Hier informeren wij u graag persoonlijk over en bekijken samen met u gaarne naar het meest ideale onderhoudsabonnement.

Installatiebedrijf Amersfoort

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende installaties die wij voor u kunnen realiseren en de service die ons installatiebedrijf op het gebied van onderhoud en reparatie kunnen verlenen. U kunt ons in Amersfoort dagelijks bereiken via het contactformulier en onze contactgegevens die elders op deze website vermeld worden.

Direct contact!


  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  vul de code in:

  captcha