Slide background

Fontein Hoevelaken

Specialist in installatietechniek.
Uw partner voor service en onderhoud.

Slide background

Fontein Hoevelaken

Uiterst ervaren loodgieters bij u in de buurt.
Ook voor reparaties en renovaties.

Slide background

Fontein Hoevelaken

Dé droom badkamer die u altijd al wilde hebben.
Deskundig geïnstalleerd, volledig naar uw wens!

Dakbedekking

Daken worden gedurende de seizoenen gegeseld, door hitte in de zomer, vorst in de winter, afgewisseld met striemende regen- of hagelbuien. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in dakbedekkingen.

Voor de woningbouw, utiliteitsbouw, alsook voor industrieel vastgoed, leveren wij en brengen wij gemodificeerde bitumen en kunststof dakbanen aan. De keuze van verkeerd materiaal en of incorrect aanbrengen, kan grote en kostbare gevolgen hebben.

Dakbedekking

Fontein kiest uitsluitend voor de hoogste kwaliteitsstandaarden. Voor de optimalisatie van de levensduur van uw dakbedekking kunt u een onderhoudscontract met ons afsluiten.

We spreken af dat wij één of meerdere keren per jaar uw dak of daken komen inspecteren. Vervolgens sturen wij u een rapportage van de bevindingen. Ook worden de afgesproken onderhoudstaken bij deze gelegenheden uitgevoerd. Bijvoorbeeld een kleine reparatie, of het reinigen van daken, goten en afvoeren.

Fontein levert u een waterdichte dakgarantie!

Bekijk meer informatie over de verschillende soorten dakbedekking die wij als professionele dakdekker in Amersfoort en omgeving kunnen verzorgen.

Direct contact!


  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  vul de code in:

  captcha