Slide background

Fontein Hoevelaken

Specialist in installatietechniek.
Uw partner voor service en onderhoud.

Slide background

Fontein Hoevelaken

Uiterst ervaren loodgieters bij u in de buurt.
Ook voor reparaties en renovaties.

Slide background

Fontein Hoevelaken

Dé droom badkamer die u altijd al wilde hebben.
Deskundig geïnstalleerd, volledig naar uw wens!

Dakbedekking Amersfoort

Aanbreng, onderhoud en reparatie

In Nederland heeft de dakbedekking van woningen, bedrijfspanden en industrieel vastgoed nogal wat te verduren. Dat komt door de extreme weersinvloeden waar ons land regelmatig mee te maken heeft. Kou, hitte, storm, regen- en hagelbuien zorgen doorgaans voor veel problemen met daken. Voor het aanbrengen, onderhouden en repareren van dakbedekking in Amersfoort kunt u daarom terecht bij Fontein Hoevelaken. Door onze ruime kennis en ervaring met allerlei soorten daken in Amersfoort en omgeving, zijn onze dakdekkers in staat om een dakbedekking te realiseren die voldoet aan uw wensen en die een lange tijd meegaat.

De hoogste kwaliteitsstandaarden

Een groot aantal van onze personeelsleden is gespecialiseerd in dakbedekkingen. Zo kunnen wij een dakbedekking leveren en gemodificeerde bitumen en kunststof dakbanen aanbrengen. Hierbij is het noodzakelijk dat er zorgvuldig wordt nagedacht over het type materiaal dat wij gebruiken. De keuze voor een verkeerd soort materiaal kan immers grote gevolgen hebben. Als het materiaal of de toegepaste techniek niet voldoende is, kan dit een kostbare aangelegenheid zijn. Vandaar dat wij kiezen voor de hoogste kwaliteitsstandaarden en alleen genoegen nemen met de allerbeste vorm van de dakbedekking.

Uw daken in topconditie

Nadat wij de dakbedekking bij u in Amersfoort hebben aangelegd, is het belangrijk dat deze regelmatig wordt gecontroleerd en onderhouden. Wij leveren weliswaar een waterdichte dakgarantie, maar toch is het essentieel dat u de daken in een goede conditie houdt. Dat kunnen wij alleen verzorgen door uw dak of daken zo nu en dan te komen inspecteren. Naar aanleiding van onze bevindingen zorgen wij ervoor dat grote problemen geen kans krijgen.

Dakbedekking Amersfoort

Wij staan graag voor u klaar

Voor al uw werkzaamheden aan uw dakbedekking in Amersfoort neemt u nu contact op met ons installatiebedrijf. Onze dakdekkers kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan. Of het nu gaat om een kleine reparatie, een jaarlijkse inspectie of het aanbrengen van een compleet nieuwe dakbedekking, wij staan graag voor u klaar om de gewenste werkzaamheden bij u in Amersfoort uit te voeren.

Direct contact!


  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  vul de code in:

  captcha