Slide background

Fontein Hoevelaken

Specialist in installatietechniek.
Uw partner voor service en onderhoud.

Slide background

Fontein Hoevelaken

Uiterst ervaren loodgieters bij u in de buurt.
Ook voor reparaties en renovaties.

Slide background

Fontein Hoevelaken

Dé droom badkamer die u altijd al wilde hebben.
Deskundig geïnstalleerd, volledig naar uw wens!

Badkamers Amersfoort

Een belangrijke plek in huis

Een badkamer is voor veel mensen een belangrijke plek in huis. Vandaar dat badkamers meestal de duurste vierkante meters in een woning zijn. Fontein Hoevelaken begrijpt dit als geen ander en is dé partij als het gaat om badkamers in Amersfoort en omgeving. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen, renoveren en onderhouden van badkamers. Vooraf zullen wij uw wensen nauwkeurig doornemen en de situatie bij u thuis bekijken. Op basis van het gesprek en onze bevindingen bij u in Amersfoort brengen wij vervolgens een gedetailleerde offerte op maat uit. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u de werkzaamheden aan de badkamer aan ons uitbesteedt.

De sfeer is bepalend

Bij badkamers is de sfeer doorgaans zeer bepalend. Een sanitair dat zorgvuldig is gekozen zorgt voor de juiste beleving. Wij zijn als installateur in staat om badkamers in vrijwel iedere sfeer te brengen. Doordat wij werken met gerenommeerde merken, profiteert u niet alleen van het functionele gemak van de voorzieningen, maar heeft u ook ontzettend veel mogelijkheden. U heeft namelijk enorm veel vrijheid in de keuze voor een wastafel, toiletpot, douchecabine, stoomcabine, hydromassage-unit en fraai gelijnde baden.

Badkamers Amersfoort

Een grondige voorbereiding

De inrichting van badkamers vraagt om een grondige voorbereiding. Om die reden zorgen wij ervoor dat wij ruim op tijd starten met het plannen van onze werkzaamheden. Door regelmatig met u te overleggen, zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden zo optimaal mogelijk worden afgestemd op uw wensen. Hierbij heeft u te maken met slechts één aanspreekpunt die u gedurende het hele proces in Amersfoort informeert en open staat voor al uw vragen over badkamers.

Ontvang meer informatie

Vraag ons vandaag nog om verschillende voorbeelden van badkamers toe te sturen en laat u informeren over de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over onze dienst verlening en tonen met plezier aan waarom u voor ons bedrijf dient te kijken als u op zoek bent naar klussen betreffende badkamers in Amersfoort. Iedere werkdag kunt u ons bereiken via onze contactgegevens.

Direct contact!


  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  vul de code in:

  captcha