Slide background

Fontein Hoevelaken

Specialist in installatietechniek.
Uw partner voor service en onderhoud.

Slide background

Fontein Hoevelaken

Uiterst ervaren loodgieters bij u in de buurt.
Ook voor reparaties en renovaties.

Slide background

Fontein Hoevelaken

Dé droom badkamer die u altijd al wilde hebben.
Deskundig geïnstalleerd, volledig naar uw wens!

Badkamer Amersfoort

Gegarandeerd een optimaal eindresultaat

Als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer in Amersfoort kunt u vandaag nog contact opnemen met Fontein Hoevelaken. Wij realiseren op korte termijn een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Door optimaal rekening te houden met de sfeer die u wilt neerzetten en de kwaliteit van het sanitair, kunnen wij er voor zorgen dat uw badkamer de juiste beleving krijgt. Door onze jarenlange ervaring als leverancier en installateur van badkamers is een optimaal eindresultaat gegarandeerd.

Badkamer Amersfoort

Enorme keuzemogelijkheid

Wij werken met gerenommeerde merken, zodat u weet dat de kwaliteit goed is en u kunt profiteren van een enorme keuzemogelijkheid. Zowel de installatie van de sanitaire voorzieningen, het aanleggen van het leidingwerk en de volledige afwerking van de badkamer wordt door ons met de grootst mogelijke zorg bewerkstelligd door onze professionals in Amersfoort.

Renovatie en onderhoud

Naast het leveren en installeren van een nieuwe badkamer, zijn onze specialisten ook in staat om een badkamerrenovatie en badkameronderhoud uit te voeren.

Zo kunnen wij met het uitvoeren van eenvoudige werkzaamheden bij u in Amersfoort, een compleet andere sfeer creëren en uw sanitair weer toonbaar maken en er voor zorgen dat deze nog een zeer lange tijd mee kunnen.

Voor ieder budget kunnen wij een geschikte oplossing bieden.

Neem onmiddellijk contact op!

Als u graag een nieuwe badkamer wilt of uw huidige badkamer wil renoveren, dan kunt u onmiddellijk contact met ons installatiebedrijf opnemen. Wij kunnen u van begin tot eind informeren en een passend advies op maat verstrekken. Hierdoor kunt u eenvoudig een keuze maken voor één van de talloze opties die wij u kunnen bieden. Maak het uzelf niet te lasten en pak nu de telefoon. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer dat staat vermeld op deze website. Ook per e-mail en via het contactformulier kunt u meer informatie opvragen en terecht voor al uw vragen over een passende badkamer in Amersfoort.

Direct contact!


  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  vul de code in:

  captcha